.: Mutiara Kata :.

.: Setiap orang memiliki kelebihan dan kekurangan yang tidak dimiliki oleh orang lain :.

Pengenalan

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...


Terlebih dahulu pihak kami ingin mengucapkan selamat berkunjung ke laman web rasmi FRIENDS CONSULTANT TRAINING (FCT), pihak kami mengalu-alukan kunjungan anda ke laman kami. Diharapkan ia dapat memberi dan membantu kita bersama. Salam perkenalan.

Berbekalkan pengalaman selama 3 tahun terlibat dalam mengendalikan pelbagai Program, Kem dan Kursus maka pada tahun 2010 FRIENDS CONSULTANT TRAINING (FCT) ditubuhkan dan kami terus mengorak langkah untuk maju kehadapan, membantu mana-mana masyarakat yang memerlukan bantuan dari segi akademik sahsiah diri dan lain-lain.

Pihak FRIENDS CONSULTANT TRAINING (FCT) menjanjikan suatu pendekatan yang berbeza dalam proses penyampain modul didalam setiap program dimana kami menggunakan pendekatan penyampaian yang lebih ceria dalam masa yang sama proses penyampaian penuh dengan objektif dan falsafah agar segala input yang tersurat dan tersirat dapat disampaikan sepenuhnya melalui modul-modul yang akan dilalui oleh para peserta.

Pihak kami memiliki sebuah pasukan yang berkomitmen tinggi & berpengalaman serta pakar dalam mengendalikan pelbagai jenis Latihan dan Kursus "In & Ourdoor", Kejurulatihan & Kefasilitoran, Kepimpinan, "Team Building" Pengurusan  Organisasi dan "Summer Camp". Kami menerima & menawarkan pelbagai jenis program melibatkan pelbagai peringkat usia daripada sekolah rendah, sekolah menengah, unit beruniform, IPTA, remaja, belia dan dewasa.
Pihak kami menrima & menawarkan pelbagai jenis program diantaranya adalah :
  1. Kem Motivasi.
  2. Kem Kepimpinan Pelajar.
  3. Kem Pelajar "High Risk" / "Hardcore".
  4. Kem Perkhemahan Unit Beruniform.
  5. Kursus "Team Building".
  6. Kursus "Softskill".
  7. Kursus Pengurusan Organisasi.
  8. Kursus Induksi.
  9. Kursus Pembangunan Sahsiah.
  10. "Summer Camp"
Senarai jenis-jenis  program yang disenaraikan di atas merupakan diantara kepakaran, kekuatan dan kelebihan FRIENDS CONSULTANT TRAINING (FCT). Buat anda yang masih lagi mencari Consultant,  Kami menjanjikan & memberikan yang terbaik dalam setiap program, kem & kursus yang akan kami kendalikan. Akhir kata dari pihak FCT, salam perjuangan, salam kasih sayang, salam maju jaya dari kami FCT untuk semua.


Salam Hormat,

MOHAMAD FAIZ BIN MOHD PANDI ,

Pengarah Urusan / Perunding Utama
FRIENDS CONSULTANT TRAINING (FCT) 
012-7266608 / 013-7131718
.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...